Aanmeldingen geopend voor De oogst van overmorgen 2022

In februari starten we met alweer de derde editie van het leiderschapsprogramma “Voor de Oogst van Overmorgen”. Het leiderschapsprogramma is speciaal voor jonge boeren, studenten en young professionals in de agri/foodsector. Samen kijken zij naar de toekomst van ons voedselsysteem. Samen met jonge mensen uit de verschillende disciplines in de sector.  

Je volgt een uniek en vernieuwend leiderschapsprogramma waarin je het vermogen ontwikkelt om een verandering op gang te brengen in je organisatie, netwerk of sector. Daarnaast biedt het ondersteuning om beter leren om te gaan met uitdagingen, frustraties en desillusies die de complexe transitie-opgaven van het landbouw- en voedselsysteem soms oproepen. Je leert om vanuit verschillende invalshoeken naar de voedseltransitie te kijken. En gaat samen met anderen aan de slag om oplossingen te ontwerpen en daadwerkelijk realiseren.

Op dit moment worden de eerste deelnemers ingeschreven. We starten eind februari 2022 met een intensieve meerdaagse en gaan dan door met virtuele samenwerking, lokale activiteiten, online en offline activiteiten tot het einde van het jaar. Totale belasting: 72 uur ex avonden/overnachtingen.

Voor deelname vragen we een eigen bijdrage van 2.650,- euro. Voor wie geen budget heeft voor deze bijdrage is mogelijk een beurs beschikbaar. Voor meer informatie mail naar join@i4nature.world of bel met Xander Beks via06-51082520.