Actueel

Synchroniciteit

Naast de gebruikelijke zichtbare zaken heeft Voor de oogst van morgen ook op persoonlijk niveau diepe invloed. De komende maanden geven we het woord aan een aantal deelnemers die hun persoonlijke verhaal zullen delen. Dit keer deelt David van Zelm van Eldik zijn ervaring met het wonder van synchroniciteit.

Lees meer ›

S = O + G...

Naast de gebruikelijke zichtbare zaken heeft Voor de oogst van morgen ook op persoonlijk niveau diepe invloed. De komende maanden geven we het woord aan een aantal deelnemers die hun persoonlijke verhaal zullen delen. Dit keer deelt Jos van Lent zijn persoonlijke succesformule met ons. Doe er je voordeel mee!

Lees meer ›

Het Grote Verhaal voorstelbaar maken op een kleine plek

Naast de gebruikelijke zichtbare zaken heeft Voor de oogst van morgen ook op persoonlijk niveau diepe invloed. De komende maanden geven we het woord aan een aantal deelnemers die hun persoonlijke verhaal zullen delen. Dit keer vertelt Jan ten Tije ons over zijn familiegeschiedenis en maakt zo de relevantie van gebiedsontwikkeling duidelijk.

Lees meer ›

Vier Oogsters in de Food 100 2020 (of eigenlijk 6...)

De Food 100 2020 lijst telt maar liefst 4 deelnemers van Voor de oogst van morgen. Of eigenlijk 6. Wij zijn trots.

Lees meer ›

Interfaces in transitie van het platteland

Naast de gebruikelijke zichtbare zaken heeft Voor de oogst van morgen ook op persoonlijk niveau diepe invloed. De komende maanden geven we het woord aan een aantal deelnemers die hun persoonlijke verhaal zullen delen. Deze keer is het woord aan Mireille Winkelmolen: 'Interfaces in transitie van het platteland'.

Lees meer ›

Het Broeit

Naast de gebruikelijke zichtbare zaken heeft Voor de oogst van morgen ook op persoonlijk niveau diepe invloed. De komende maanden geven we het woord aan een aantal deelnemers die hun persoonlijke verhaal zullen delen. Deze keer is het woord aan Cedric Bousché: Het Broeit

Lees meer ›

Van de dingen die bij elkaar komen

Naast de gebruikelijke zichtbare zaken heeft Voor de oogst van morgen ook op persoonlijk niveau diepe invloed. De komende maanden geven we het woord aan een aantal deelnemers die hun persoonlijke verhaal zullen delen. We trappen af met Coen van Dedem: 'Van de dingen die bij elkaar komen.'

Lees meer ›

Nieuwsbrief oktober 2019

In de nieuwsbrief van oktober 2019 weer opnieuw een update van de reis van het innovatielab.

Lees meer ›

Projectleider Femke van Bree over het innovatielab

In dit interview deelt Femke van Bree, OFL secretaris en projectleider van Voor de oogst van morgen, haar opvattingen en inzichten m.b.t. het lab: “Transities aanjagen doe je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart.”

Lees meer ›

Video impressie fase 1

In deze korte video delen een aantal deelnemers en mensen van de organisatie hun ervaringen met de eerste fase van Voor de oogst van morgen.

Lees meer ›

Nieuwsbrief april 2019

Deze nieuwsbrief geeft het verslag van de driedaagse aftrap van november 2018 en praat je bij over het proces tot op heden, alle ervaringen en de resultaten en inzichten die we tot nu toe mochten oogsten.

Lees meer ›

Video impressie driedaagse aftrap

Van 19-21 november 2018 kwamen de ruim 80 deelnemers van het lab bij elkaar voor de aftrap van de eerste fase van het lab.

Lees meer ›