Actueel

Voor de oogst van overmorgen - het jongerenlab

Voel jij je aangetrokken om een rol te pakken in de transitie van het voedselsysteem? Ben je nieuwsgierig hoe en waar je kan beginnen? In Voor de oogst van overmorgen sluit je aan bij een netwerk van huidige en toekomstige leiders binnen het landbouw- en voedselsysteem.

Lees meer ›

Projectleider Femke van Bree over het innovatielab

In dit interview deelt Femke van Bree, OFL secretaris en projectleider van Voor de oogst van morgen, haar opvattingen en inzichten m.b.t. het lab: “Transities aanjagen doe je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart.”

Lees meer ›

Video impressie fase 1

In deze korte video delen een aantal deelnemers en mensen van de organisatie hun ervaringen met de eerste fase van Voor de oogst van morgen.

Lees meer ›

Nieuwsbrief april 2019

Deze nieuwsbrief geeft het verslag van de driedaagse aftrap van november 2018 en praat je bij over het proces tot op heden, alle ervaringen en de resultaten en inzichten die we tot nu toe mochten oogsten.

Lees meer ›

Video impressie driedaagse aftrap

Van 19-21 november 2018 kwamen de ruim 80 deelnemers van het lab bij elkaar voor de aftrap van de eerste fase van het lab.

Lees meer ›

Nieuwsbrief november 2018

Terwijl de voorbereidingen voor 19, 20 en 21 november in volle gang zijn, kijken we deze maand in de nieuwsbrief naar de prachtige testimonials die we van jullie hebben verzameld, stellen we deelnemer Joost van der Cruijsen een aantal vragen, en introduceren we weer een kernteamlid, dit keer Femke van Bree.

Lees meer ›

Nieuwsbrief september 2018

In deze nieuwsbrief delen we een verslag van de Ecosystem Meetup, interviewen we deelnemer Natascha Kooiman van de Transitiecoalitie Voedsel, delen we het interview over innovatielabs met Marian Goodman van het Presencing Institute (dat voor de Eco-system meetup werd opgenomen), en stellen we Simoon Fransen van ons kernteam aan je voor.

Lees meer ›

Nieuwsbrief augustus 2018

In deze nieuwsbrief kondigen we o.a. de kennismakingsdag in september aan, geven we je een kijkje in ons team en delen we interessante ontwikkelingen wat betreft de voorbereidingen voor het lab.

Lees meer ›