Actueel

Agenda

Overzicht van toekomstige bijeenkomsten en evenementen

Lees meer ›

Hoera! Het Oogst Magazine is uit!

In dit magazine van de Oogst nemen we je mee in de achtergronden, het proces en delen we lessen en ervaringen van deelnemers en andere vernieuwers in het landbouw- en voedselsysteem.

Lees meer ›

Video impressie Summit 18 september

Op 18 september 2020 kwamen deelnemers van de Oogst en externe gasten bij elkaar. Live in 5 regio's en online nationaal verbonden werden inzichten en successen gevierd, transitie-experimenten gepresenteerd en het onderzoek naar regionale gebiedsontwikkeling ingezet (regiolabs). In deze video delen een aantal deelnemers hun ervaringen en inzichten.

Lees meer ›

Nieuwsbrief zomer 2021

Lees hier de nieuwsbrief van de zomer 2021

Lees meer ›

Terugblik webinar 24 juni 2021

Lees hier de terugblik van het webinar op 24 juni 2021 met gastspreker Jan Reinier de Jong.

Lees meer ›

Aan de slag op Texel

Lees in het praktijkverhaal met Dirk van der Beek hoe en waarom hij het systeem wil veranderen; over een hoopvolle toekomst, realistische stappen en zijn persoonlijke ervaringen met tekortkomingen in de huidige situatie.

Lees meer ›

Eerste samenkomst ‘Handen uit de mouwen’

Lees het verslag van de eerste samenkomst van 'Handen uit de mouwen'.

Lees meer ›

Podcast Landlust: Ruimte voor transitie - te beginnen met het goede gesprek

In de podcast Landlust voert Voor de oogst van morgen het goede gesprek over ruimte voor transitie in Nederland.

Lees meer ›

Nieuwsbrief mei 2021

We weten dat de laatste nieuwsbrief al even geleden is; Corona gooide ook bij ons roet in het eten. Maar...we hebben zeker niet stil gezeten het afgelopen jaar! In deze nieuwsbrief praten we je bij over de laatste zaken.

Lees meer ›

Voor de oogst van morgen en Verrijkende Landbouw ontwikkelen een Versnellingshuis voor de transitie in het landelijk gebied

Voor de oogst van morgen en Verrijkende Landbouw ontwikkelen een Versnellingshuis voor de transitie in het landelijk gebied.

Lees meer ›

Kennisbijeenkomsten met Verrijkende Landbouw

In samenwerking met Verrijkende Landbouw worden er op 11 februari en 2 maart kennisbijeenkomsten georganiseerd en op 17 februari is er een Masterclass Energiebalansen in de landbouw.

Lees meer ›

2e leiderschaps- programma jongerenlab februari 2021 van start

Eind februari gaat de 2e editie van het leiderschapsprogramma voor jong professionals uit het landbouw- en voedselsysteem van start. Ben je als jonge boer, foodprofessional of student begaan met de toekomst en uitdagingen van ons landbouw- en voedselsysteem? Wil je een rol spelen in de transitie van het voedsel-systeem en ben je benieuwd hoe en waar je moet beginnen? Neem dan deel aan het jongeren innovatielab Voor de Oogst van Overmorgen.

Lees meer ›