Actueel

Agenda

Overzicht van toekomstige bijeenkomsten en evenementen

Lees meer ›

S = O + G...

Naast de gebruikelijke zichtbare zaken heeft Voor de oogst van morgen ook op persoonlijk niveau diepe invloed. De komende maanden geven we het woord aan een aantal deelnemers die hun persoonlijke verhaal zullen delen. Dit keer deelt Jos van Lent zijn persoonlijke succesformule met ons. Doe er je voordeel mee!

Lees meer ›

Het Grote Verhaal voorstelbaar maken op een kleine plek

Naast de gebruikelijke zichtbare zaken heeft Voor de oogst van morgen ook op persoonlijk niveau diepe invloed. De komende maanden geven we het woord aan een aantal deelnemers die hun persoonlijke verhaal zullen delen. Dit keer vertelt Jan ten Tije ons over zijn familiegeschiedenis en maakt zo de relevantie van gebiedsontwikkeling duidelijk.

Lees meer ›

Vier Oogsters in de Food 100 2020 (of eigenlijk 6...)

De Food 100 2020 lijst telt maar liefst 4 deelnemers van Voor de oogst van morgen. Of eigenlijk 6. Wij zijn trots.

Lees meer ›

Interfaces in transitie van het platteland

Naast de gebruikelijke zichtbare zaken heeft Voor de oogst van morgen ook op persoonlijk niveau diepe invloed. De komende maanden geven we het woord aan een aantal deelnemers die hun persoonlijke verhaal zullen delen. Deze keer is het woord aan Mireille Winkelmolen: 'Interfaces in transitie van het platteland'.

Lees meer ›

Het Broeit

Naast de gebruikelijke zichtbare zaken heeft Voor de oogst van morgen ook op persoonlijk niveau diepe invloed. De komende maanden geven we het woord aan een aantal deelnemers die hun persoonlijke verhaal zullen delen. Deze keer is het woord aan Cedric Bousché: Het Broeit

Lees meer ›

Van de dingen die bij elkaar komen

Naast de gebruikelijke zichtbare zaken heeft Voor de oogst van morgen ook op persoonlijk niveau diepe invloed. De komende maanden geven we het woord aan een aantal deelnemers die hun persoonlijke verhaal zullen delen. We trappen af met Coen van Dedem: 'Van de dingen die bij elkaar komen.'

Lees meer ›

Nieuwsbrief oktober 2019

In de nieuwsbrief van oktober 2019 weer opnieuw een update van de reis van het innovatielab.

Lees meer ›

Voor de oogst van overmorgen - het jongerenlab

Voel jij je aangetrokken om een rol te pakken in de transitie van het voedselsysteem? Ben je nieuwsgierig hoe en waar je kan beginnen? In Voor de oogst van overmorgen sluit je aan bij een netwerk van huidige en toekomstige leiders binnen het landbouw- en voedselsysteem.

Lees meer ›

Projectleider Femke van Bree over het innovatielab

In dit interview deelt Femke van Bree, OFL secretaris en projectleider van Voor de oogst van morgen, haar opvattingen en inzichten m.b.t. het lab: “Transities aanjagen doe je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart.”

Lees meer ›

Video impressie fase 1

In deze korte video delen een aantal deelnemers en mensen van de organisatie hun ervaringen met de eerste fase van Voor de oogst van morgen.

Lees meer ›